Servicii electrice

Serviciile noastre

Automatizari electrice, Automatizari electrice poarta, Automatizari electrice usa garaj, Iasi

Automatizare poarta

Transformați porțile dvs. în porți automate cu ajutorul serviciilor noastre de automatizare porți.

Automatizare usa garaj, Automatizari electrice

Automatizare usa garaj

Transformați usa garajului dvs. într-o ușă automată cu ajutorul serviciilor noastre de automatizare usa garaj. 

Reparatii Instalatii electrice

Specializați în furnizarea serviciilor de reparații pentru instalații electrice. Oferim soluții rapide și eficiente pentru problemele electrice pe care le întâmpinați în locuința sau în afacerea dumneavoastră.

Reparatie prize si intrerupatoare

Cu serviciul nostru de reparații prize și întrerupătoare, vă putem ajuta să rezolvați orice problemă a acestora.

Kit automatizare poarta si montaj

Alegeți soluția perfectă pentru automatizarea porții dumneavoastră cu un kit de automatizare poartă și serviciile noastre de montaj profesionale. 

Kit automatizare usa garaj

Cu un kit de automatizare pentru ușa garajului si montajul facut de noi vă puteți bucura de confort, siguranță și eficiență în accesul la garajul dumneavoastră

Servicii montaj sisteme control acces sisteme de pontaj

Asigurăm servicii de montaj profesionale pentru sistemele de control acces și sistemele de pontaj, oferindu-vă soluții eficiente și fiabile pentru gestionarea accesului și monitorizarea personalului în locațiile dumneavoastră.

Montaj electrocasnice, corpuri de iluminat

Oferim servicii profesionale de montaj pentru electrocasnice și corpuri de iluminat, asigurându-vă că acestea sunt instalate corect și funcționează în mod optim în locuința sau spațiul dumneavoastră.

Montare interfon

Utilizarea unui sistem de interfon casa / vila / bloc aduce numeroase beneficii, inclusiv controlul accesului și comunicarea securizată în spațiile dumneavoastră.

Montare prize si intrerupatoare

Aveți nevoie de servicii profesionale de montare prize și intrerupatoare? Echipa noastră de la Eltrom vă oferă soluții de înaltă calitate și expertiză în montajul acestor componente electrice.

Montare corpuri de iluminat

Oferim servicii profesionale de montare corpuri de iluminat interior / exterior, pentru a vă ajuta să creați o atmosferă plăcută și funcțională în locuința sau în spațiul dumneavoastră comercial.

Nu sunteți sigur de ce aveți nevoie? Contactati-ne!

Asigurați-vă că instalațiile electrice ale locuinței sau afacerii dvs. sunt realizate cu profesionalism și precizie cu ajutorul serviciilor noastre de automatizări electrice, montaj, modificare și reparatii instalatii electrice, montare prize și intrerupatoare, montaj electrocasnica. Oferim soluții complete și personalizate pentru a satisface toate nevoile dvs. în ceea ce privește instalațiile electrice. Echipa noastră de specialiști experimentați se asigură că fiecare proiect este executat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Contactați-ne pentru a beneficia de servicii profesionale și de încredere, adaptate nevoilor dvs. specifice în ceea ce privește automatizările electrice, montajul, modificarea și repararea instalațiilor electrice, precum și montajul de prize, intrerupatoare și electrocasnice, ne gasiti si in google.

Automatizari electrice
Reparatii electrice
Montaj electrice
Serviciile noatre

Serviciile noastre cuprind o gamă largă de soluții pentru montaj, reparații și automatizări electrice. Suntem specializați în următoarele domenii:

1. Montaj și automatizare porți

Oferim servicii complete de montaj și automatizare a porților culisante și batante. Echipa noastră de specialiști vă asigură instalarea corectă a sistemului automat de deschidere și închidere a porților, oferindu-vă confort și securitate în utilizare.

2. Montaj și automatizare uși de garaj

Efectuăm montajul și automatizarea ușilor de garaj, indiferent de tipul acestora. Indiferent dacă aveți o ușă de garaj rulou, sectională, basculantă sau batantă, suntem aici să vă oferim soluții personalizate pentru a transforma ușa de garaj într-un sistem automat ușor de utilizat.

3. Sisteme de control acces și aparat pontaj

Punem la dispoziție servicii profesionale de instalare și întreținere a sistemelor de control acces și aparatelor de pontaj. Aceste soluții vă permit să gestionați eficient accesul într-o clădire sau zonă restricționată, asigurându-vă securitatea și monitorizarea personalului.

4. Reparații, întreținere și modificări instalații electrice

Echipa noastră de electricieni calificați vă oferă servicii complete de reparații, întreținere și modificări ale instalațiilor electrice. Indiferent de natura problemei sau de dimensiunea proiectului, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient pentru a vă asigura funcționarea optimă a instalațiilor electrice.

5. Adaptare porți și uși existente pentru montaj sisteme automate

Oferim servicii de adaptare a porților și ușilor existente pentru a le face compatibile cu sistemele automate. Dacă doriți să beneficiați de avantajele unui sistem automat pentru porțile sau ușile dumneavoastră existente, suntem aici să vă ajutăm să faceți această tranziție ușoară și eficientă.

6. Montaj interfon

Oferim servicii profesionale de montaj interfon pentru locuințe, clădiri de birouri și complexe rezidențiale. Sistemele de interfon vă permit să comunicați în mod securizat și să controlați accesul într-o clădire sau zonă restricționată, asigurându-vă confort și siguranță.

7. Montaj electrocasnice

Efectuăm montajul profesional al diverselor electrocasnice, cum ar fi mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe, plitele electrice și hotele. Avem experiență în lucrul cu diverse branduri și modele de electrocasnice, iar echipa noastră vă asigură că fiecare aparat este instalat în mod corect, respectând standardele de siguranță și funcționalitate.

Indiferent de serviciul ales, garantăm calitatea și profesionalismul în fiecare etapă a colaborării. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în domeniul electric, care sunt dedicați să vă ofere cele mai bune soluții și servicii personalizate.

Ne străduim să fim mereu la curent cu ultimele tehnologii și inovații din domeniul electric, pentru a vă oferi cele mai eficiente și moderne soluții. Suntem mândri de parteneriatele noastre cu branduri de renume din industrie, ceea ce ne permite să vă punem la dispoziție produse și echipamente de înaltă calitate.

Calitatea serviciilor noastre și satisfacția clienților noștri sunt mereu în centrul atenției noastre. Avem numeroase testimoniale pozitive de la clienți mulțumiți, care apreciază profesionalismul, promptitudinea și rezultatele excelente obținute în colaborarea cu noi.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre și pentru a beneficia de soluțiile noastre personalizate în domeniul montajului, reparațiilor și automatizărilor electrice. Echipa noastră vă stă la dispoziție și va răspunde cu drag la întrebările și solicitările dumneavoastră.

Magazine online electrocasnice:

Există o varietate de magazine online de încredere de unde puteți achiziționa electrocasnice. Iată câteva dintre cele mai importante și populare opțiuni:

  1. eMAG (www.emag.ro): Este unul dintre cele mai mari magazine online din România, oferind o gamă largă de electrocasnice, de la frigidere și mașini de spălat până la cuptoare și aspiratoare.
  2. Altex (www.altex.ro): Altex este un retailer online de renume, oferind o gamă extinsă de electrocasnice, inclusiv televizoare, frigidere, mașini de spălat, cuptoare și multe altele.
  3. Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro): Această platformă online oferă o selecție variată de electrocasnice și electronice, cu posibilitatea de a compara prețurile și specificațiile produselor.
  4. Flanco (www.flanco.ro): Flanco este un alt magazin online popular, specializat în vânzarea de electrocasnice și produse electronice. Aici puteți găsi o gamă largă de produse, precum și promoții și oferte speciale.
  5. QuickMobile (www.quickmobile.ro): Deși este cunoscut mai mult pentru vânzarea de telefoane și gadget-uri, QuickMobile oferă și o selecție bună de electrocasnice, cum ar fi mașini de spălat, frigidere și aragazuri.
  6. Dedeman (www.dedeman.ro): Dedeman este un retailer online care oferă o varietate de produse pentru casă și grădină, inclusiv electrocasnice. Aici puteți găsi mașini de spălat, frigidere, plite și multe altele.

Acestea sunt doar câteva dintre magazinele online de încredere de unde puteți achiziționa electrocasnice. Asigurați-vă că verificați prețurile, specificațiile și politica de returnare a fiecărui magazin înainte de a face o achiziție pentru a vă asigura că veți obține produsul dorit și o experiență de cumpărături plăcută.

Automatizare porți:

Automatizare porți:

“Am ales să automatizez poarta de la intrarea în curte și sunt extrem de mulțumit de rezultat. Funcționează perfect și adaugă un nivel suplimentar de siguranță și confort.” – Ana M.
2. “Serviciul de automatizare porți a fost excelent. Echipa a fost profesionistă și a finalizat lucrarea într-un timp scurt. Recomand cu încredere!” – Dan I.
“Automatizarea porții mele a fost o alegere excelentă. Acum pot deschide și închide poarta cu un singur clic și nu mai trebuie să cobor din mașină. Foarte mulțumit!” – Maria P.
“Recomand cu căldură serviciul de automatizare porți. Echipa a fost foarte amabilă și a oferit soluții personalizate pentru nevoile mele. Calitatea lucrării este remarcabilă.” – Ion C.
“Am apelat la serviciul de automatizare a porții și sunt încântat de rezultat. Funcționează fără probleme și a adăugat o notă modernă proprietății mele. Mulțumesc!” – Laura S.

Montaj instalații electrice:

Montaj instalații electrice:

“Echipa de montaj instalații electrice a fost extrem de profesionistă și a finalizat lucrarea în timp record. Totul a fost instalat în conformitate cu normele de siguranță. Foarte mulțumit!” – Andrei B.
“Montajul instalațiilor electrice a fost efectuat cu atenție și precizie. Echipa a fost punctuală și a răspuns cu amabilitate la toate întrebările mele. Recomand cu încredere!” – Maria D.
“Serviciul de montaj instalații electrice a fost excelent. Echipa a fost profesionistă și a făcut o treabă impecabilă. Am încredere totală în calitatea lucrărilor lor.” – Radu M.
“Am apelat la serviciul de montaj instalații electrice pentru renovarea casei mele și rezultatul a fost peste așteptări. Echipa a fost atentă la detalii și a oferit soluții eficiente.” – Elena G.
“Recomand cu căldură serviciul de montaj instalații electrice. Echipa a fost promptă și profesionistă, iar lucrările au fost finalizate într-un timp scurt, fără probleme.” – Andrei D.

Reparații instalații electrice:

Reparații instalații electrice:

“Am apelat la serviciul de reparații instalații electrice și nu pot decât să mă declar mulțumit. Echipa a identificat rapid și a rezolvat problema într-un mod eficient. Recomand cu încredere!” – Maria A.
“Reparațiile instalațiilor electrice au fost efectuate la standarde ridicate de calitate. Echipa a fost profesionistă și amabilă, iar rezultatul final a depășit așteptările mele.” – Ion C.
“Serviciul de reparații instalații electrice a fost prompt și eficient. Problema a fost rezolvată într-un timp scurt, iar costurile au fost foarte rezonabile. Mulțumesc!” – Laura S.
“Recomand cu căldură serviciul de reparații instalații electrice. Echipa a fost foarte receptivă la solicitările mele și a oferit soluții rapide și eficiente. Sunt mulțumit de rezultat.” – Andrei M.
“Am apelat la serviciul de reparații instalații electrice și am fost impresionat de profesionalismul și experiența echipei. Problema a fost identificată și remediată într-un mod prompt și eficient.” – Maria P.

Montaj interfoane:

Montaj interfoane:

“Serviciul de montaj interfoane a fost excelent. Echipa a instalat interfonul într-un timp scurt și mi-a oferit instrucțiuni clare de utilizare. Comunicarea securizată a devenit mai ușoară și mai convenabilă.” – Radu B.
“Am ales să montez un interfon la intrarea în locuință și sunt încântat de rezultat. Serviciul de montaj a fost prompt și calitatea lucrarilor este remarcabilă. Recomand cu încredere!” – Elena M.
“Montajul interfonului a fost realizat cu profesionalism și atenție la detalii. Echipa a fost amabilă și a răspuns cu răbdare la toate întrebările mele. Sunt mulțumit de serviciu.” – Andrei C.
“Recomand cu căldură serviciul de montaj interfoane. Echipa a fost foarte punctuală și a finalizat lucrarea într-un timp scurt. Funcționează perfect și aduce un plus de securitate locuinței mele.” – Maria G.
5. “Serviciul de montaj interfoane a fost impecabil. Echipa a fost profesionistă și a oferit soluții personalizate nevoilor mele. Interfonul funcționează excelent și mi-a adus liniște și siguranță.” – Ion D.

Montaj sisteme de control acces:

Montaj sisteme de control acces:

“Am apelat la serviciul de montaj sisteme de control acces și sunt foarte mulțumit de rezultat. Echipa a fost eficientă și am primit un sistem de control acces modern și sigur pentru clădirea mea.” – Maria B.
“Serviciul de montaj sisteme de control acces a fost excelent. Echipa a fost profesionistă și a oferit soluții adaptate nevoilor noastre. Funcționează perfect și a îmbunătățit securitatea clădirii noastre.” – Andrei P.
“Montajul sistemului de control acces a fost realizat într-un mod profesionist și eficient. Echipa a fost amabilă și a răspuns prompt la toate întrebările noastre. Sistemul funcționează perfect și ne oferă o gestionare ușoară și sigură a accesului în clădire.” – Elena C.
“Recomand cu căldură serviciul de montaj sisteme de control acces. Echipa a fost foarte atentă la detalii și a instalat sistemul într-un timp scurt. Acum avem un control complet asupra accesului în clădire și ne simțim în siguranță.” – Ion M.
“Am ales să montez un sistem de control acces și sunt extrem de mulțumit de serviciul oferit. Echipa a fost profesionistă și a răspuns la toate cerințele mele. Sistemul funcționează perfect și ne oferă un nivel ridicat de securitate.” – Laura D.

Montaj sisteme de pontaj:

Montaj sisteme de pontaj:

“Serviciul de montaj sisteme de pontaj a fost excelent. Echipa a fost punctuală și a finalizat lucrarea într-un timp scurt. Acum avem un sistem de pontaj precis și eficient în compania noastră.” – Radu A.
“Am apelat la serviciul de montaj sisteme de pontaj și sunt încântat de rezultat. Echipa a fost profesionistă și a oferit soluții personalizate nevoilor noastre. Funcționează perfect și ne-a ușurat procesul de gestionare a pontajului.” – Maria L.
“Montajul sistemului de pontaj a fost realizat cu atenție la detalii și profesionalism. Echipa a fost amabilă și a răspuns la toate întrebările noastre. Acum avem un sistem precis și eficient pentru gestionarea timpului angajaților.” – Andrei G.
“Recomand cu căldură serviciul de montaj sisteme de pontaj. Echipa a fost foarte promptă și a oferit suport în alegerea soluției potrivite pentru noi. Sistemul funcționează fără probleme și ne-a simplificat procesul de pontaj.” – Elena S.
“Am apelat la serviciul de montaj sisteme de pontaj și sunt foarte mulțumit de rezultat. Echipa a fost profesionistă și a făcut o treabă excelentă. Acum avem un sistem de pontaj eficient și ușor de utilizat.” – Ion B.

Kit automatizare poartă:

Kit automatizare poartă:

“Am achiziționat un kit de automatizare pentru poartă și sunt încântat de funcționalitatea acestuia. Este ușor de instalat și adaugă un plus de comoditate și siguranță în locuința mea.” – Maria C.
“Kitul de automatizare poartă a fost exact ceea ce căutam. Calitatea produsului este remarcabilă, iar instalarea a fost rapidă și ușoară.

“Recomand cu căldură kitul de automatizare poartă. Am avut o experiență excelentă în utilizarea acestuia. Funcționează perfect și mi-a adus un nivel suplimentar de confort și securitate.” – Andrei A.
“Kitul de automatizare poartă pe care l-am achiziționat a fost o investiție excelentă. Instalarea a fost simplă, iar performanța sistemului este impecabilă. Sunt foarte mulțumit de rezultat.” – Elena P.
“Am ales un kit de automatizare poartă și nu pot fi mai fericit cu alegerea mea. Funcționează fără probleme și mi-a adus o soluție eficientă pentru deschiderea și închiderea porții. Recomand cu încredere!” – Ion L.

Kit automatizare ușă garaj:

Kit automatizare ușă garaj:

“Am instalat un kit de automatizare pentru ușa garajului și rezultatul a fost remarcabil. Funcționează perfect și mi-a adus o mai mare comoditate în utilizarea ușii garajului.” – Maria M.
“Kitul de automatizare ușă garaj a fost o achiziție excelentă. Instalarea a fost ușoară și acum pot deschide și închide ușa garajului cu un singur clic. Sunt foarte mulțumit de performanța sistemului.” – Andrei S.
“Recomand cu căldură kitul de automatizare ușă garaj. Funcționează impecabil și mi-a adus o soluție convenabilă și sigură pentru utilizarea ușii garajului. Serviciul oferit a fost de calitate superioară.” – Elena B.
“Am achiziționat un kit de automatizare ușă garaj și sunt încântat de rezultat. Instalarea a fost rapidă și sistemul funcționează fără probleme. Este o investiție valoroasă pentru proprietatea mea.” – Ion D.
“Kitul de automatizare ușă garaj pe care l-am instalat a fost exact ceea ce aveam nevoie. Este fiabil și mi-a ușurat accesul în garaj. Recomand cu încredere!” – Laura G.

Montaj electrocasnice

Montaj electrocasnice (plită electrică, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, hotă):

“Am achiziționat o plită electrică și sunt extrem de mulțumit de performanța și designul acesteia. Gătitul a devenit o plăcere și bucătăria mea arată modern și elegant.” – Ana M.
“Mașina de spălat vase pe care am cumpărat-o este excelentă. Eficiența și rezultatele de spălare sunt impresionante. Nu îmi pot imagina viața fără ea.” – Dan I.
“Mașina de spălat rufe pe care am achiziționat-o este perfectă pentru nevoile mele. Programele de spălare sunt variate și eficiente, iar rufele ies curate și proaspete. Sunt foarte mulțumit de performanța acestei mașini.” – Maria P.
“Hota pe care am instalat-o în bucătărie este minunată. Aspiră eficient mirosurile și aburul, iar aspectul său modern completează perfect designul bucătăriei mele.” – Ion C.
“Recomand cu căldură electrocasnicele achiziționate de la voi. Plita electrică, mașina de spălat vase, mașina de spălat rufe și hota sunt de calitate superioară și mi-au ușurat mult viața în bucătărie.” – Laura S.

 

Contact rapid