Reparatie prize si intrerupatoare

Reparatie

prize si intrerupatoare

corpuri de iluminat

Tablou electric

Reparatii si mentenanta

Oferim servicii profesionale de reparatii electrice și mentenanță pentru a asigura buna funcționare a instalațiilor electrice în locuințe, clădiri comerciale și industriale.

Montaj

Servicii de montaj echipamente electrice

Servicii pentru locatii rezidentiale si industriale / comerciale

R
Reparatii
R
Montaj
R
Service

Am apelat la serviciile voastre de reparații electrice și am fost extrem de mulțumit de profesionalismul și promptitudinea cu care ați remediat problema. Electricienii voștri au fost foarte competenți și am simțit că ne puteam baza pe ei întru totul."

– Ana M.

Serviciile voastre de reparații electrice au fost de înaltă calitate. Electricienii voștri au fost punctuali, amabili și au lucrat eficient. Problema a fost rezolvată într-un timp record, iar prețurile au fost foarte rezonabile. Vă recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de astfel de servicii."

– Dan C.

"Recomand cu căldură serviciile voastre de mentenanță electrică. De-a lungul anilor, am apelat la voi pentru întreținerea instalației electrice a clădirii noastre și suntem foarte mulțumiți de serviciile primite. Aveți o echipă de profesioniști dedicați și am încredere deplină în experiența voastră."

– Ion P.

Am avut o problemă majoră cu instalația electrică în casa noastră și am apelat la serviciile voastre de reparații. Nu doar că ați remediat problema cu succes, dar ați fost și foarte atenți la detalii și am apreciat consultanța oferită pentru a ne asigura că vom avea o instalație electrică sigură și eficientă."

– Maria T.

eltRom

Consultanta

Reparatii

Garantia lucrarii

FAQ

Ce tipuri de reparații electrice efectuați?

Efectuăm o gamă largă de reparații electrice, inclusiv înlocuirea prizei și a intrerupătorului, reparații la tabloul electric, înlocuirea sau reparația corpurilor de iluminat, remedierea defecțiunilor la circuitele electrice, rezolvarea problemelor de conexiune și multe altele – Reparatie prize si intrerupatoare, tablou electric, inlocuire sigurante automate…

Cum pot solicita o reparație electrică?

 Pentru a solicita o reparație electrică, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Vom programa o vizită în cel mai scurt timp posibil pentru a evalua și remedia problema.

Cât timp durează o reparație electrică obișnuită?

Durata unei reparații electrice poate varia în funcție de complexitatea problemei. În general, reparațiile minore pot fi finalizate într-o oră sau două, în timp ce problemele mai complexe pot necesita mai mult timp. Vom comunica cu dumneavoastră în legătură cu timpul estimat necesar pentru reparație.

Lucrați și în weekend-uri sau în afara orelor de program?

Da, oferim servicii de reparații electrice și în weekend-uri sau în afara orelor de program. Înțelegem că problemele electrice pot apărea în orice moment și suntem aici pentru a vă ajuta în orice moment aveți nevoie.

Ce costuri implică serviciile de reparații electrice?

Costurile serviciilor de reparații electrice pot varia în funcție de tipul și complexitatea problemei, precum și de materialele necesare. Vom furniza o estimare detaliată a costurilor înainte de începerea lucrărilor și vom asigura transparență în legătură cu toate cheltuielile implicate.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adresa
Servicii solicitate
Nivel de urgenta