zona comenzi

Comanda

servicii de montaj

Montare interfon, Montare interfon bloc, Montare interfon apartament, montaj interfon bloc, Montare interfon bloc pret, Firma montaj interfon, Manopera instalare interfon, interfon interior, pret interfon,  Kit automatizare poarta culisanta, automatizare poarta batanta, motor poarta culisanta, poarta culisanta pret  Automatizare usa garaj, Sistem deschidere usa garaj, Sistem inchidere usa garaj, Automatizare usa garaj nice, Kit automatizare usa garaj basculanta, Automatizare usa garaj industriala, Motor usa garaj, automatizare usa garaj sectionala, Motor usa sectionala, automatizare usa garaj pret  Reparatii instalatii electrice, Instalatii electrice iasi, Preturi manopera instalatii electrice iasi, Electrician non stop iasi, Electrician autorizat iasi, Caut electrician, electrician, schimbare instalatie electrica, instalatii electrice interioare, instalatie electrica casa pret, refacere instalatie electrica apartament,  montare electrocasnice, montare plita electrica, Montaj plita electrica inductie, montare plita inductie, montare masina de spalat, Montaj mașina de spălat vase, montaj mașina de spălat rufe, Instalare mașina spalat pret

Clienti multumiti

Servicii de montaj electrice

Comanda servicii de montaj

Alege serviciile noastre de montaj electrice pentru a asigura o instalare sigură și eficientă a sistemelor electrice în locuința sau afacerea ta. Echipa noastră de specialiști cu experiență îți stă la dispoziție pentru a realiza montajul corect al prizei, intrerupătorului, corpului de iluminat sau altor echipamente electrice.

Ne asigurăm că lucrările sunt efectuate conform standardelor de calitate, respectând normele de siguranță în vigoare. Oferim servicii prompte, profesionale și la prețuri competitive. Indiferent dacă ai nevoie de montaj electric într-o nouă construcție sau de înlocuirea vechilor instalații, echipa noastră se asigură că lucrarea este realizată cu atenție la detalii și că rezultatul final întâlnește așteptările tale.

Comandă acum serviciile noastre de montaj electrice și beneficiază de o experiență de încredere și calitate superioară!

Preturi & Comanda aici
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adresa
Servicii solicitate
Nivel de urgenta

Comanda si alte servicii

Servicii de montaj

Montaj electrice

 • montaj prize / intrerupatoare
 • tablou electric de sigurante
 • corpuri de iluminat
 • interfon bloc / vila
 • sisteme de acces / pontaj
 • kit automatizare poarta / garaj

Servicii de reparatii

Reparatii electrice

 • instalatii electrice
 • reparații ale cablurilor și conexiunilor electrice
 • rezolvarea problemelor de iluminat
 • reparații la prize și intrerupătoare

Automatizari electrice

Automatizări disponibile

 • Automatizarea porților
 • Automatizarea ușilor de garaj

Consultanta pentru serviciile oferite!

Vă ofere asistență și sfaturi în legătură cu automatizarea porților și ușilor, sistemele de control acces, reparații și modificări ale instalațiilor electrice, adaptarea porților și ușilor existente pentru montajul sistemelor automate, montarea interfonului și montarea electrocasnicelor.

Suport rapid

Iformatiile de care ai nevoi

Contacteaza-ne online & telefonic

{

Echipa eltRom Iasi

Cu serviciile noastre de montaj electrice, vă asigurăm o instalare sigură și eficientă a sistemelor electrice în locuința sau afacerea dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști calificați și cu experiență este dedicată să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Indiferent dacă este vorba de montajul de prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat sau alte echipamente electrice, vă putem ajuta să obțineți un sistem funcțional și fiabil. Ne asigurăm că toate lucrările noastre respectă normele de siguranță și calitate, garantându-vă o instalare corectă și durabilă.

Punem accent pe comunicare și colaborare strânsă cu clienții noștri, înțelegând nevoile și dorințele dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de montaj electric într-o locuință, birou sau spațiu comercial, suntem pregătiți să oferim servicii personalizate și soluții adaptate.

Beneficiind de echipamente și instrumente de înaltă calitate, vă putem asigura un montaj precis și rapid, minimizând orice inconvenient pentru dumneavoastră. Avem în vedere eficiența și estetica lucrărilor, pentru a vă oferi un rezultat final excelent.

Pentru servicii de montaj electrice profesionale, contactați-ne și lăsați-ne să ne ocupăm de nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi experiența și cunoștințele noastre în domeniul electric, pentru a vă asigura o instalare de calitate și un sistem electric funcțional și sigur.

Comanda servicii de montaj

Maria D.

 1. “Am apelat la serviciile lor de montaj electric și nu am fost dezamăgit. Echipa lor a fost foarte profesionistă, promptă și a realizat lucrarea cu mare atenție la detalii. Recomand cu încredere!” 

Andrei M.

 1. “Am avut nevoie de montajul unor prize și intrerupatoare în apartamentul meu nou. Echipa lor a fost foarte amabilă și a venit la timp. Lucrarea a fost realizată cu precizie și totul funcționează perfect. Mulțumit de serviciile lor!”

Ana C.

“Serviciile lor de montaj electric sunt excelente. Au fost foarte atenți la cerințele mele și au oferit soluții personalizate. Prețurile sunt competitive, iar calitatea lucrării este de top. Nu pot decât să îi recomand!”

Ion P.

“Am avut nevoie de montajul unor corpuri de iluminat în grădina mea și am ales să lucrez cu ei. Au fost foarte profesioniști și au reușit să creeze un ambient minunat în spațiul meu exterior. Sunt foarte mulțumit de rezultat!”

Gabriela T.

“Serviciile lor de montaj electric au fost de înaltă calitate. Echipa lor a fost foarte eficientă și a terminat lucrarea într-un timp scurt. M-au impresionat cu profesionalismul și atenția la detalii. Recomand cu căldură!”