zona comenzi

Preturi

servicii electrice & comanda

Montare interfon, Montare interfon bloc, Montare interfon apartament, montaj interfon bloc, Montare interfon bloc pret, Firma montaj interfon, Manopera instalare interfon, interfon interior, pret interfon,  Kit automatizare poarta culisanta, automatizare poarta batanta, motor poarta culisanta, poarta culisanta pret  Automatizare usa garaj, Sistem deschidere usa garaj, Sistem inchidere usa garaj, Automatizare usa garaj nice, Kit automatizare usa garaj basculanta, Automatizare usa garaj industriala, Motor usa garaj, automatizare usa garaj sectionala, Motor usa sectionala, automatizare usa garaj pret  Reparatii instalatii electrice, Instalatii electrice iasi, Preturi manopera instalatii electrice iasi, Electrician non stop iasi, Electrician autorizat iasi, Caut electrician, electrician, schimbare instalatie electrica, instalatii electrice interioare, instalatie electrica casa pret, refacere instalatie electrica apartament,  montare electrocasnice, montare plita electrica, Montaj plita electrica inductie, montare plita inductie, montare masina de spalat, Montaj mașina de spălat vase, montaj mașina de spălat rufe, Instalare mașina spalat pret

Clienti multumiti

Toate serviciile noastre

Descoperiți gama noastră completă de servicii profesionale, care acoperă o varietate de nevoi, de la automatizarea porților și ușilor de garaj, până la sistemele de control acces și aparatul de pontaj, precum și reparații, întreținere și modificări ale instalațiilor electrice. Echipa noastră de specialiști cu experiență vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. și la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Indiferent dacă aveți nevoie de montajul unui interfon, de adaptarea porților sau ușilor existente, de montarea electrocasnicelor sau de alte servicii din domeniul nostru, vă garantăm calitatea și profesionalismul în fiecare etapă a procesului. Prețurile noastre sunt transparente și competitive, iar fiecare proiect este evaluat individual, în funcție de cerințele specifice ale clienților noștri.

Alegeți serviciile noastre și beneficiați de experiența noastră îndelungată în domeniu, precum și de angajamentul nostru constant de a vă oferi cele mai bune soluții, la cele mai bune prețuri. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a obține o estimare personalizată a costurilor pentru serviciile pe care le căutați.

Preturi / Comanda aici
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adresa
Servicii solicitate
Nivel de urgenta

Comanda si alte servicii

Servicii de montaj

Montaj electrice

 • montaj prize / intrerupatoare
 • tablou electric de sigurante
 • corpuri de iluminat
 • interfon bloc / vila
 • sisteme de acces / pontaj
 • kit automatizare poarta / garaj

Servicii de reparatii

Reparatii electrice

 • instalatii electrice
 • reparații ale cablurilor și conexiunilor electrice
 • rezolvarea problemelor de iluminat
 • reparații la prize și intrerupătoare

Automatizari electrice

Automatizări disponibile

 • Automatizarea porților
 • Automatizarea ușilor de garaj

Consultanta pentru serviciile oferite!

Vă ofere asistență și sfaturi în legătură cu automatizarea porților și ușilor, sistemele de control acces, reparații și modificări ale instalațiilor electrice, adaptarea porților și ușilor existente pentru montajul sistemelor automate, montarea interfonului și montarea electrocasnicelor.

Suport rapid

Iformatiile de care ai nevoi

Contacteaza-ne online & telefonic

{

Echipa eltRom

Descoperiți prețurile competitive și transparente pentru serviciile electrice oferite de firma noastră. Vă oferim soluții profesionale și calitative la prețuri accesibile, adaptate nevoilor dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de reparații electrice, montaj de prize și intrerupatoare sau instalare de sisteme de iluminat, vă garantăm că veți beneficia de tarife competitive și servicii de înaltă calitate. Contactați-ne pentru o evaluare gratuită și obțineți detalii despre prețurile noastre competitive pentru serviciile electrice. Suntem aici pentru a vă oferi soluții profesionale și transparente în ceea ce privește nevoile dumneavoastră electrice.

"Am apelat la serviciile voastre pentru automatizarea porții mele și sunt extrem de mulțumit de rezultat. Echipa voastră a fost profesionistă și eficientă în toate etapele proiectului. Poarta mea acum funcționează impecabil, iar confortul și securitatea pe care o oferă sunt remarcabile. Recomand cu încredere serviciile voastre de automatizare porți!"

Andrei

"Am decis să automatizez usa garajului meu și nu puteam fi mai fericit cu alegerea mea de a lucra cu voi. De la consultanță inițială până la montaj și configurare, totul a fost gestionat cu profesionalism și atenție la detalii. Acum, deschiderea și închiderea ușii de garaj este atât de ușoară și comodă. Vă mulțumesc pentru serviciile excelente!"

Andreea Pavelescu

"Apreciez foarte mult serviciile voastre de instalare și reparații a sistemelor de control acces și aparatelor de pontaj. Sistemul de control acces implementat de voi a adus un nivel nou de securitate și monitorizare la clădirea noastră. Echipa voastră a fost promptă și profesionistă în rezolvarea problemelor și a oferit soluții personalizate în funcție de nevoile noastre. Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele obținute."

Andrei Axinte

"Echipa voastră de specialiști în reparații instalații electrice a fost extraordinară. Au identificat și remediat cu succes problemele la instalația noastră electrică. De asemenea, serviciul de întreținere preventivă a ajutat la menținerea funcționării optime a instalațiilor noastre. Vă mulțumim pentru profesionalism și promptitudine!"

Aurelian

"Am apelat la serviciile voastre pentru montarea unui interfon în locuința noastră și suntem încântați de rezultat. Comunicarea securizată și controlul accesului pe care le oferă interfonul au adăugat un plus de confort și siguranță în viața noastră de zi cu zi. Vă recomandăm cu încredere pentru servicii excelente și o echipă profesionistă!"

Sorin Mihaileanu