Montaj electrice

Automatizari

Electrice

Montaj

Electrice / Electrocasnice

Reparatii electrice

Instalatii electrice

Servicii de montaj

eltRom

rezidential & comercial

Servicii pentru rezidential si industrial

Oferim servicii de montaj profesionale pentru diverse echipamente electrice. Echipa noastră calificată vă poate ajuta să instalați cu succes kituri de automatizare pentru porți și uși de garaj, să montați electrocasnice, corpuri de iluminat, interfon, prize și intrerupătoare, precum și să implementați sisteme de control acces și pontaj. Beneficiați de experiența noastră în domeniu și de calitatea serviciilor noastre pentru a vă asigura că toate aceste echipamente funcționează în mod optim în locuința sau în spațiul dvs. comercial. Contactați-ne acum pentru un montaj profesionist și fiabil

Serviciile profesionale de montaj

Serviciile profesionale de montaj pentru echipamente electrice: confort și siguranță în locuința dumneavoastră

Atunci când vine vorba de asigurarea confortului și siguranței în locuința dumneavoastră, montajul corect și profesional al echipamentelor electrice este esențial. Indiferent dacă doriți să automatizați porțile și ușile garajului, să montați electrocasnice noi sau să instalați interfoane și prize în locuință, serviciile de montaj profesional reprezintă cheia pentru un sistem electric funcțional și eficient. Alegeți cu încredere serviciile noastre pentru a beneficia de experiența și cunoștințele noastre în domeniu.

Montaj kit de Automatizare pentru porți și uși de garaj:

Automatizarea porților și ușilor de garaj aduce un nivel sporit de confort și siguranță în locuință. Echipa noastră de specialiști vă oferă servicii profesionale de montaj pentru kiturile de automatizare, indiferent dacă aveți o poartă culisantă, batantă sau o ușă de garaj basculantă. Ne asigurăm că instalarea este efectuată cu precizie, astfel încât sistemul să funcționeze optim și să se integreze perfect în designul locuinței dumneavoastră. Prin automatizarea porților și ușilor de garaj, veți beneficia de comoditate și siguranță sporită în accesul în locuință.

Montaj electrocasnice și corpuri de iluminat:

Doriți să montați electrocasnice noi în bucătărie sau să înlocuiți cele vechi? Echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii profesionale de montaj. Indiferent dacă este vorba despre plite electrice, mașini de spălat vase sau rufe, veți beneficia de instalarea corectă și sigură a acestora. De asemenea, vă putem ajuta și cu montarea corpurilor de iluminat, creând atmosfera perfectă în fiecare încăpere a locuinței dumneavoastră.

Montaj interfon, prize și intrerupatoare:

Comunicarea și securitatea în locuință sunt aspecte deosebit de importante. De aceea, oferim servicii de montaj pentru interfoane, asigurându-vă de o comunicare sigură și eficientă în cadrul apartamentului sau al blocului. De asemenea, putem instala prize și intrerupatoare în mod profesionist, astfel încât să puteți beneficia de o funcționalitate optimă și siguranță în utilizarea sistemului electric.

Montaj Sistem de control acces și pontaj:

Pentru a asigura securitatea și controlul accesului în spațiile comerciale sau de birou, oferim servicii profesionale de montaj pentru sistemele de control acces și pontaj. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să instalați aceste sisteme complexe și să vă asigurați că funcționează în mod optim. Sistemul de control acces vă permite să gestionați și să monitorizați accesul în diferite zone, asigurând astfel siguranța și protecția în incinta locuinței sau a companiei dumneavoastră. De asemenea, prin instalarea unui sistem de pontaj precis, puteți să înregistrați orele de lucru ale angajaților, să gestionați eficient programul de lucru și să asigurați transparența în procesul de pontaj.

Calitatea serviciilor și experiența noastră:

Suntem dedicați oferirii unor servicii de montaj profesionale, axate pe calitate și satisfacția clienților. Echipa noastră este alcătuită din electricieni experimentați și calificați, care se asigură că fiecare etapă a procesului de montaj este efectuată cu atenție la detalii și în conformitate cu standardele de siguranță. Colaborăm cu furnizori de încredere, ceea ce ne permite să oferim echipamente și materiale de cea mai înaltă calitate.

Prețuri competitive și satisfacție garantată:

În ceea ce privește prețurile, ne străduim să oferim soluții flexibile și competitive pentru fiecare proiect de montaj. În plus, suntem mândri de faptul că obiectivul nostru principal este satisfacția clienților. Ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de funcționalitatea și siguranța sistemelor electrice instalate.

Alegeți serviciile noastre de montaj pentru a beneficia de confort, siguranță și eficiență în locuința dumneavoastră. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în procesul de selectare și instalare a echipamentelor electrice și vă asigurăm că veți fi mulțumiți de rezultatele obținute. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o consultație personalizată!

Aveti nevoie de suport?

office@eltrom.ro

R
Suport tehnic

solicitati informatii necesare in luare unei decizii corecte la alegerea echipamentului electric potrivi nevoilor tale!

R
Montaj & reparatii

oferim servicii de montaj pentru achipamentele electrice din casa sau firma ta, reparatii instalatii electrice si alte echipamente

R
Montaj urgent

sunt situatii cand aveti nevoie ca un echipament sau kit electric de automatizare sa fie montat urgent

eltRom.ro

Disponibil 24/7

Incepe un

proiect

Oferim servicii profesionale de montare și instalare pentru o gamă largă de echipamente și sisteme, inclusiv interfoane, automatizare pentru porți și usi de garaj, precum și electrocasnice. Echipa noastră calificată și cu experiență vă stă la dispoziție pentru montarea interfoanelor în apartamente sau blocuri, asigurându-vă de o comunicare sigură și eficientă. De asemenea, oferim servicii de montare pentru sistemele de automatizare pentru porți culisante, batante sau de garaj, asigurându-vă de confort și securitate. Echipa noastră de specialiști efectuează și montarea și instalarea electrocasnicelor, cum ar fi plitele electrice și inductie, mașinile de spălat vase și rufe, garantându-vă o utilizare optimă și eficientă a acestora. Contactați-ne acum pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și pentru a primi un preț competitiv.

01

Automatizari electrice

Automatizare electrică de înaltă calitate pentru diverse aplicații. Transformați procesele manuale în procese automate, îmbunătățind eficiența și productivitatea. Avantaje: confort, securitate și economie de timp și energie. Alegeți automatizarea electrică pentru un spațiu modern, inteligent și eficient.

02

Montari electrice

Montări electrice profesionale pentru locuințe, birouri și spații comerciale pentru servicii de înaltă calitate pentru montarea și instalarea prizelor, corpurilor de iluminat, tablourilor electrice, interfoanelor, sistemelor de acces și sistemelor de pontaj. Beneficiați de expertiza noastră în domeniu și asigurați-vă că instalațiile electrice sunt realizate în mod corect și sigur.

03

Reparatii electrice

Reparații electrice rapide și eficiente pentru problemele dumneavoastră. Oferim servicii profesionale de remediere a defecțiunilor la instalațiile electrice, prize, întrerupătoare, tablouri electrice și alte echipamente electrice. Echipa noastră experimentată vă poate ajuta să rezolvați orice problemă electrică într-un mod sigur și prompt.

Tinem legatura

Montaj & Reparatii

office@eltrom.ro

Clienti multumiti

“Am apelat la serviciile lor pentru montarea interfonului în apartament și suntem extrem de mulțumiți de rezultat. Montajul a fost rapid și profesionist, iar acum ne bucurăm de siguranță și comoditate în comunicare. Recomand cu încredere!”

“Echipa lor a instalat automatizarea pentru poarta culisantă și suntem impresionați de calitatea serviciilor lor. Lucrarea a fost efectuată cu atenție la detalii și ne-au oferit toate informațiile necesare pentru a ne bucura de sistemul nou instalat. Nu ezitați să le solicitați ajutorul!”

“Am ales firma lor pentru montarea automatizării pentru ușa garajului nostru și suntem foarte mulțumiți de rezultat. Serviciul a fost prompt și profesionist, iar sistemul funcționează perfect. Recomand cu căldură!”

Au efectuat reparatii la instalațiile electrice din locuința noastră și suntem extrem de mulțumiți de rezultat. Echipa lor a fost atentă și a rezolvat cu succes toate problemele. Ne-au oferit și sfaturi utile pentru întreținere. Un serviciu excelent!”

Am apelat la ei pentru montarea electrocasnicelor și suntem încântați de profesionalismul și priceperea echipei lor. Au efectuat lucrarea într-un mod eficient și s-au asigurat că totul funcționează în mod corect. Ne-au depășit așteptările!”

Contact rapid