zona comenzi

Comanda

Servicii automatizare

Montare interfon, Montare interfon bloc, Montare interfon apartament, montaj interfon bloc, Montare interfon bloc pret, Firma montaj interfon, Manopera instalare interfon, interfon interior, pret interfon,  Kit automatizare poarta culisanta, automatizare poarta batanta, motor poarta culisanta, poarta culisanta pret  Automatizare usa garaj, Sistem deschidere usa garaj, Sistem inchidere usa garaj, Automatizare usa garaj nice, Kit automatizare usa garaj basculanta, Automatizare usa garaj industriala, Motor usa garaj, automatizare usa garaj sectionala, Motor usa sectionala, automatizare usa garaj pret  Reparatii instalatii electrice, Instalatii electrice iasi, Preturi manopera instalatii electrice iasi, Electrician non stop iasi, Electrician autorizat iasi, Caut electrician, electrician, schimbare instalatie electrica, instalatii electrice interioare, instalatie electrica casa pret, refacere instalatie electrica apartament,  montare electrocasnice, montare plita electrica, Montaj plita electrica inductie, montare plita inductie, montare masina de spalat, Montaj mașina de spălat vase, montaj mașina de spălat rufe, Instalare mașina spalat pret

Clienti multumiti

Automatizări electrice

Servicii profesionale de automatizare

Obțineți confort, siguranță și ușurință în utilizare cu ajutorul automatizărilor electrice pentru porți și uși de garaj. Echipa noastră vă oferă servicii profesionale de automatizare, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Automatizarea porților și ușilor de garaj vă permite să controlați accesul într-un mod simplu și eficient. Beneficiați de avantajele tehnologiei moderne, îmbunătățind experiența dumneavoastră în utilizarea porților și ușilor de garaj.

Cu automatizarea porților, puteți deschide și închide porțile culisante sau batante cu un simplu apăs de buton. Alegeți confortul și comoditatea oferite de aceste sisteme automatizate, care vă vor face viața mai ușoară.

În ceea ce privește automatizarea ușilor de garaj, vă oferim soluții personalizate pentru diverse tipuri de uși: rulou, sectionale, basculante etc. Beneficiați de securitate sporită și de acces facil în garajul dumneavoastră, fără a mai fi nevoie să coborâți din mașină.

Lucrăm cu materiale de înaltă calitate și cu echipamente de ultimă generație, asigurându-ne că sistemul de automatizare este instalat corect și funcționează în parametri optimi.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de automatizare pentru porți și uși de garaj. Asigurăm o execuție precisă, cu atenție la detalii, pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Comanda aici
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adresa
Servicii solicitate
Nivel de urgenta

Comanda si alte servicii

Servicii de montaj

Montaj electrice

 • montaj prize / intrerupatoare
 • tablou electric de sigurante
 • corpuri de iluminat
 • interfon bloc / vila
 • sisteme de acces / pontaj
 • kit automatizare poarta / garaj

Servicii de reparatii

Reparatii electrice

 • instalatii electrice
 • reparații ale cablurilor și conexiunilor electrice
 • rezolvarea problemelor de iluminat
 • reparații la prize și intrerupătoare

Automatizari electrice

Automatizări disponibile

 • Automatizarea porților
 • Automatizarea ușilor de garaj

Consultanta pentru serviciile oferite!

Vă ofere asistență și sfaturi în legătură cu automatizarea porților și ușilor, sistemele de control acces, reparații și modificări ale instalațiilor electrice, adaptarea porților și ușilor existente pentru montajul sistemelor automate, montarea interfonului și montarea electrocasnicelor.

Suport rapid

Iformatiile de care ai nevoi

Contacteaza-ne online & telefonic

{

"Am apelat la serviciile voastre pentru automatizarea porții mele și sunt extrem de mulțumit de rezultat. Echipa voastră a fost profesionistă și eficientă în toate etapele proiectului. Poarta mea acum funcționează impecabil, iar confortul și securitatea pe care o oferă sunt remarcabile. Recomand cu încredere serviciile voastre de automatizare porți!"

Andrei

"Am decis să automatizez usa garajului meu și nu puteam fi mai fericit cu alegerea mea de a lucra cu voi. De la consultanță inițială până la montaj și configurare, totul a fost gestionat cu profesionalism și atenție la detalii. Acum, deschiderea și închiderea ușii de garaj este atât de ușoară și comodă. Vă mulțumesc pentru serviciile excelente!"

Andreea Pavelescu

"Apreciez foarte mult serviciile voastre de instalare și reparații a sistemelor de control acces și aparatelor de pontaj. Sistemul de control acces implementat de voi a adus un nivel nou de securitate și monitorizare la clădirea noastră. Echipa voastră a fost promptă și profesionistă în rezolvarea problemelor și a oferit soluții personalizate în funcție de nevoile noastre. Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele obținute."

Andrei Axinte

"Echipa voastră de specialiști în reparații instalații electrice a fost extraordinară. Au identificat și remediat cu succes problemele la instalația noastră electrică. De asemenea, serviciul de întreținere preventivă a ajutat la menținerea funcționării optime a instalațiilor noastre. Vă mulțumim pentru profesionalism și promptitudine!"

Aurelian

"Am apelat la serviciile voastre pentru montarea unui interfon în locuința noastră și suntem încântați de rezultat. Comunicarea securizată și controlul accesului pe care le oferă interfonul au adăugat un plus de confort și siguranță în viața noastră de zi cu zi. Vă recomandăm cu încredere pentru servicii excelente și o echipă profesionistă!"

Sorin Mihaileanu